вторник, 22 май 2012 г.

Къщи за гости, вили под наем в курорт Ривиера хотели ол инклузив, апартаменти, вили, квартири
http://www.tourism-hotels-bulgaria.com/places/resorts/45/Ривиера%20хотели%20ол%20инклузив,%20апартаменти,%20вили
Ривиера-Хотели в курорт Ривиера. Къщи за гости в курорт Ривиера. Вили, квартири, бунгала, апартаменти за гости, под наем в курорт Ривиера. Ривиера-ресторанти, механи, нощни барове, дискотеки. Ривиера-туристически агенции, туроператори, забележителности. Бизнес
България-курортно селище Ривиера, област Варна
Ваканционно селище Ривиера е разположено на по-малко от 20 км. от Варна. Граничи със Златни пясъци.
Намира се в уникален естествен парк с вековни дървета на брега на морето и разполага с чудесен плаж – широк и удобен с мек, пухкав, златист пясък и чиста морска вода.
В курорт „Ривиера“ са разположени няколко петзвездни хотела като „Империал“, „Ривиера Бийч“ и „Лотос“. Преди 1989 г. комплексът беше резиденция на Държавния съвет на НРБ със строго ограничен достъп.
Днес комплексът разполага с над 450 стаи в луксозни хотели. Създадени са и отлични условия за балнеолечение. Ривиера може да се определи като идеалното място за семейна почивка. Тук туристите ще открият спокойствие и комфорт. Всички хотели в комплекса са разположени на брега на неголям залив. Местата за нощувка са с 3, 4 и 5 звезди. и се характеризират като много висок клас – първа линия, големи стаи, изглед към морето, качествена италианска мебел, отличен сервиз, прекрасна кухня. Задължително е да се спомене, че всички хотели разполагат със собствен плаж с чадъри, които разбира се са включени в цената.
Освен за незабравима ваканция и почивка Ривиера е предпочитан още и за организиране на бизнес срещи и конференции. Това, което допълва пет-звездното предлагане на „Ривиера Бийч”, е модерният и многофункционален конгресен център – с интернет, специална аранжировка на залите, тематичен кетъринг, грижа за придружаващите лица и др.
Ривиера предлага и отлични условия за провеждане на делови срещи, конференции и други подобни мероприятия. Именно тук понякога се провеждат и политическите преговори на най-високо равнище. На разположение на туристите са съвременните SPA-центрове, басейни, теннис кортове. За децата са изградени детски площадки, организират се игри, съревнования или казано най-общо – има прекрасна анимация за най-малките.
Бързи връзки към хотели, къщи за гости, вили под наем, бунгала, апартамени, квартири, ресторанти, барове, дискотеки, забавления, природни забележителности, културно-исторически забележителности, музеи, туристически агенции, туроператори, фирми, туризъм, ваканция, пътуване, почивки в летен курорт Ривиера.
http://www.rivierabulgaria.com

hoteli-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
kashti-zagosti-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
vili-podnaem-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
Riviera-hoteli-Varna.tourism-hotels-bulgaria.com
bungala-pod-naem-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
kampingi-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
kvartiri-nochtuvki-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
restoranti-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
mehani-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
barove-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
diskoteki-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
prirodni-zabelejitelnosti-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
Riviera-spa-hoteli.tourism-hotels-bulgaria.com
hoteli-ol-inkluziv-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com
pochivka-na-more-riviera.tourism-hotels-bulgaria.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар