сряда, 18 юли 2012 г.

курорт Дюни хотели ол инклузив,апартаменти,къщи под наем
http://www.tourism-hotels-bulgaria.com/places/resorts/8/Дюни%20хотели%20ол%20инклузив,апартаменти,къщи%20под%20наем

Дюни-Хотели в летен курорт Дюни. Къщи за гости в курорт Дюни. Вили, квартири, бунгала, апартаменти за гости, под наем в курорт Дюни. Дюни-ресторанти, механи, нощни барове, дискотеки. Дюни-туристически агенции, туроператори, забележителности. Бизнес

България-летен курорт Дюни, област Бургас, регион Южно Черно море.
Перлата на южното ни Черноморие – Ваканционно селище Дюни е разположено на юго- източното черноморско крайбрежие на България на живописния залив Алипу (от гръцки език означаващ Лисица). Заливът е с формата на широк полукръг, сред природен резерват, известен със своите редки видове птици и борови гори. Селището се намира на 40 км южно от Бургас, на 8 км от стария град - музей Созопол и на 10 км северно от резервата Ропотамо., в северната част на Странджа планина. Състои се от три зони: Комплекс Марина, Комплекс Пеликан и Комплекс Холидей Вилидж.
Плажът на Дюни е от естествен златист пясък и широк до 100 м и 4,5 км дълъг. Морето е много спокойно, с кристално чиста тюркоазена вода. Цъфтящите градини, силуетите на високо растящите дървета, златистият и фин пясък и пясъчните дюни създават атмосферата на спокойствие и уют.
Дюни е сравнително млад клубен курорт създаден за семейни почивки и туризъм. Посещава се предимно от туристи от Австрия, Германия, Англия и Русия и България, обслужването е all inclusive. Тишината и спокойствието на курорта са основни приоритети за хората желаещи да прекарат своята почивка или ваканция в спокойствие и тишина.
Развлечения
Хотелите в Дюни са заобиколени от басейни, атракционни заведения, ресторанти предлагащи българска и европейска кухня, барове, дискотеки, кафета, магазини и анимационни зали. От водните забавления водните ски, водни пързалки, сърф училища, скутери, разходки с лодка или яхта, плажен волейбол, конна езда, джип сафари и много други са забавленията за туристите.

Транспорт
Редовен автобусен транспорт и такси свързват Дюни със съседните курорти и градове. Най-близките ЖП гара и летище се намират в Бургас.
 Бързи връзки към хотели, къщи за гости, вили под наем, бунгала, апартамени, квартири, ресторанти, барове, дискотеки, забавления, природни забележителности, културно-исторически забележителности, музеи, туристически агенции, туроператори, фирми, туризъм, ваканция, пътуване, почивки в летен курорт Дюни на Южно Черноморие.






Няма коментари:

Публикуване на коментар